Stanoviska města z let 2013-2015

Aktuální informace k místnímu referendu

Datum: 16. 4. 2015

usnesení Krajského soudu v Hradci Králové

Stanovisko města k rozhodnutí Nejvyššího správního soudu ve věci místního referenda

Datum: 25. 3. 2015

Rozsudkem č. j. Ars 11/2014-37 ze dne 5. 3. 2015 Nejvyšší správní soud zrušil usnesení Krajského soudu v Hradci Králové, kterým byl zamítnut návrh Přípravného výboru na konání místního referenda o navržené otázce a věc tomuto soudu vrátil k dalšímu řízení.

Stanovisko města Nové Město nad Metují k placené inzerci Ing. V. Zilvara v týdeníku ECHO

Datum: 12. 2. 2014

pod názvem "Vývoj přeložky I/14 v Novém Městě nad Metují".
Dne 17. ledna 2014 byla v regionálním inzertním týdeníku ECHO zveřejněna placená inzerce Ing. Václava Zilvara nazvaná "Téma k diskuzi: Vývoj přeložky I/14 v Novém Městě nad Metují".
K textu který obsahuje soukromé názory Ing. Zilvara a není redakcí ECHA jakkoli korigován či konfrontován například s názory nezávislých odborníků, se město Nové Město nad Metují nebude vyjadřovat. K záležitostem, které jsou obsahem článku, se město již opakovaně vyjádřilo.

Stanovisko města Nové Město nad Metují k placené inzerci

Datum: 6. 2. 2014

Ing. V. Zilvara v týdeníku ECHO

Stanovisko města k otevřenému dopisu Ing. Zilvara a petičního výboru

Datum: 11. 3. 2013

Vedení města se důrazně ohrazuje proti útokům na představitele samosprávy města a proti řadě nepravd, které tento otevřený dopis obsahuje. Jsme připraveni na otevřenou diskusi o dané problematice se všemi občany, kteří zájem o tuto diskusi projeví. Tato možnost byla Ing. Zilvarovi a členům petičního výboru opakovaně nabídnuta. Diskusi však nepovedeme přes média, neboť tento způsob komunikace považujeme za nešťastný, neefektivní a pro značnou část veřejnosti nesrozumitelný.

Po Út St Čt So Ne

Sledujte informace z našeho webu na svých chytrých telefonech. Využívejte naši novou mobilní aplikaci – V OBRAZE.
Volně ke stažení: