Aktuální informace k místnímu referendu

usnesení Krajského soudu v Hradci Králové

Dne 16. dubna 2015 bylo městu doručeno Usnesení Krajského soudu v Hradci Králové 30A 78/2014-110, kterým Krajský soud v Hradci Králové rozhodl o vyhlášení místního referenda ve městě Nové Město nad Metují o otázce:

„Jste proti vedení tranzitní a nákladní dopravy v navrženém dopravním koridoru Vladivostok - okolo nádraží ČD - pod Malecím - nad Vrchoviny a požadujete, aby orgány města žádaly u příslušných organizací ukončení prací na realizaci stavby přeložky 1/14 a v souladu se zákonnými postupy prosazovaly v městských, krajských i celostátních dokumentech územního plánování podmínky pro vytvoření jižního obchvatu Nového města nad Metují v trase Spy – Vladivostok - Osma –Nahořany?“

Krajský soud rozhodl tak, že místní referendum se bude konat současně s nejbližšími volbami do Zastupitelstva města Nové Město nad Metují, čímž vyhověl přípravnému výboru a vyhlásil místní referendum v termínu, který byl přípravným výborem navržen.

Petr Hable
starosta

Ing. Michal Beseda, MBA
místostarosta

Usnesení Krajského soudu v Hradci Králové ke stažení

Datum vložení: 16. 4. 2015 0:00
Datum poslední aktualizace: 27. 4. 2020 10:06
Autor:

Po Út St Čt So Ne

Sledujte informace z našeho webu na svých chytrých telefonech. Využívejte naši novou mobilní aplikaci – V OBRAZE.
Volně ke stažení: